Akcija!

Gelish za zimske mrzle dni, za trdne in sijoče nohte – gratis parafinska obloga rok

38,00  23,00 

Parafinska obloga je toplotna obloga za roke ali noge. Pri tem postopku se kot grelno in negovalno sredstvo uporablja parafin, ki je pri sobni temperaturi v trdnem stanju. Parafinu so dodana različna negovalna olja in dišave, kar poveča negovalni učinek. Parafinska obloga ima negovalni učinek, stimulira cirkulacijo krvi, kožo naredi mehko, prožno in odpravi razpoke.

Primerjaj

Opis

Parafinska obloga je toplotna obloga za roke ali noge. Pri tem postopku se kot grelno in negovalno sredstvo uporablja parafin, ki je pri sobni temperaturi v trdnem stanju. Parafinu so dodana različna negovalna olja in dišave, kar poveča negovalni učinek. Parafinska obloga ima negovalni učinek, stimulira cirkulacijo krvi, kožo naredi mehko, prožno in odpravi razpoke.   Apartmaji & wellness Skok Mozirje Cesta na Lepo Njivo 17a 3330 Mozirje Slovenija   Recepcija: +386 (0)3 828 0 400 GSM: +386 (0)41 450 451 Marketing: +386 (0)41 450 450 FAX: +386 (0)3 828 0 401 e-mail: info@apartmajimozirje.si Spletna stran: www.apartmajimozirje.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gelish za zimske mrzle dni, za trdne in sijoče nohte – gratis parafinska obloga rok”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmajska hiša SKOK Mozirje je prava izbira za oddih in sprostitev za družine, v dvoje ali za posameznike v vseh letnih časih. Čudovita okolica pod obronki Golt, bližina Mozirskega gaja ponujata številne možnosti za preživljanje prostega časa. Po dejavnostih v naravi sledijo razvajanja v lepotilnem studiu in lepo opremljenih apartmajih.