Ponudniki
 • Turistična agencija Turizem Toni logo

  Turistična agencija Turizem Toni

  Turistična agencija Turizem Toni vam nudi bogato ponudbo izletov po Sloveniji in državah bivše Jugoslavije. Prav tako vam lahko po meri uredimo izlet za vašo zaključeno skupino.
  Naročilo skupaj: 4 Obiščite trgovino prodajalca
 • Posestvo Ložekar logo

  Posestvo Ložekar

  Alpske sanje vam ponuja pristno doživetje Logarske doline in njenih znamenitosti. Proste nastanitve, prenočišča, wellness, kolesarske poti, zimske radosti in še kaj. Vabljeni!
  Naročilo skupaj: 2 Obiščite trgovino prodajalca
 • Apartmaji & wellness Skok Mozirje logo

  Apartmaji & wellness Skok Mozirje

  Apartmajska hiša SKOK Mozirje je prava izbira za oddih in sprostitev za družine, v dvoje ali za posameznike v vseh letnih časih. Čudovita okolica pod obronki Golt, bližina Mozirskega gaja ponujata številne možnosti za preživljanje prostega časa. Po dejavnostih v naravi sledijo razvajanja v lepotilnem studiu in lepo opremljenih apartmajih.
  Naročilo skupaj: 14 Obiščite trgovino prodajalca
 • Apartmaji in wellness center Korošec logo

  Apartmaji in wellness center Korošec

  Odmislite skrbi in pobegnite od mestnega vrveža. Obiščite nas. V sproščujočem okolju boste našli trenutke miru, sprostitve in ugodja.
  Naročilo skupaj: 4 Obiščite trgovino prodajalca
 • Apartmaji in Wellness Pod macesnovo streho logo

  Apartmaji in Wellness Pod macesnovo streho

  5 udobnih in popolnoma opremljenih apartmajev je na voljo v Robanovem Kotu na poti v Logarsko dolino. Apartmaji so iz naravnih materialov in so ročno izdelani. Objekt z apartmaji in wellnessom se nahaja ob cesti na desni, če se peljete v smeri Logarske doline. Vabljeni, da odkrivate lepote Solčavskega in Logarske doline ob bivanju v udobnih apartmajih Pod macesnovo streho.
  Naročilo skupaj: 2 Obiščite trgovino prodajalca
 • Turisticna kmetija Grobelnik logo

  Turisticna kmetija Grobelnik

  Naša kmetija vključuje lepo urejen objekt za turiste s sobami, družabnimi prostori, letno teraso, hišno zbirko, zgodovinsko kamnito klet, prodajalno in vinsko klet na nasprotni strani. Osrednji objekt naše kmetije je stavba, kjer se dogajajo pogostitve, zabave in nočitve. V Vinski kleti Grobelnik predelujemo grozdje v vino, ga negujemo in hranimo. Tukaj prav tako pridelamo naravni grozdni sok in se druge pijače iz grozdja. Grozdje zraste na 4 ha vinogradov, ki se nahajajo okoli kmetije. V zadnjih letih smo zelo ponosni na večkrat z zlatimi priznanji in znakom kakovosti odlikovane hišne pijače. Ambient je odličen za prirejanje porok na prostem in teambuilding programe.
  Naročilo skupaj: 1 Obiščite trgovino prodajalca