Ponudniki
 • Turistična agencija Turizem Toni logo

  Turistična agencija Turizem Toni

  Turistična agencija Turizem Toni vam nudi bogato ponudbo izletov po Sloveniji in državah bivše Jugoslavije. Prav tako vam lahko po meri uredimo izlet za vašo zaključeno skupino.
  Naročilo skupaj: 1 Obiščite trgovino prodajalca
 • Posestvo Ložekar logo

  Posestvo Ložekar

  Alpske sanje vam ponuja pristno doživetje Logarske doline in njenih znamenitosti. Proste nastanitve, prenočišča, wellness, kolesarske poti, zimske radosti in še kaj. Vabljeni!
  Naročilo skupaj: 2 Obiščite trgovino prodajalca
 • Apartmaji & wellness Skok Mozirje logo

  Apartmaji & wellness Skok Mozirje

  Apartmajska hiša SKOK Mozirje je prava izbira za oddih in sprostitev za družine, v dvoje ali za posameznike v vseh letnih časih. Čudovita okolica pod obronki Golt, bližina Mozirskega gaja ponujata številne možnosti za preživljanje prostega časa. Po dejavnostih v naravi sledijo razvajanja v lepotilnem studiu in lepo opremljenih apartmajih.
  Naročilo skupaj: 14 Obiščite trgovino prodajalca
 • Apartmaji in wellness center Korošec logo

  Apartmaji in wellness center Korošec

  Odmislite skrbi in pobegnite od mestnega vrveža. Obiščite nas. V sproščujočem okolju boste našli trenutke miru, sprostitve in ugodja.
  Naročilo skupaj: 4 Obiščite trgovino prodajalca
 • Apartmaji in Wellness Pod macesnovo streho logo

  Apartmaji in Wellness Pod macesnovo streho

  5 udobnih in popolnoma opremljenih apartmajev je na voljo v Robanovem Kotu na poti v Logarsko dolino. Apartmaji so iz naravnih materialov in so ročno izdelani. Objekt z apartmaji in wellnessom se nahaja ob cesti na desni, če se peljete v smeri Logarske doline. Vabljeni, da odkrivate lepote Solčavskega in Logarske doline ob bivanju v udobnih apartmajih Pod macesnovo streho.
  Naročilo skupaj: 2 Obiščite trgovino prodajalca
 • Turisticna kmetija Grobelnik logo

  Turisticna kmetija Grobelnik

  Naša kmetija vključuje lepo urejen objekt za turiste s sobami, družabnimi prostori, letno teraso, hišno zbirko, zgodovinsko kamnito klet, prodajalno in vinsko klet na nasprotni strani. Osrednji objekt naše kmetije je stavba, kjer se dogajajo pogostitve, zabave in nočitve. V Vinski kleti Grobelnik predelujemo grozdje v vino, ga negujemo in hranimo. Tukaj prav tako pridelamo naravni grozdni sok in se druge pijače iz grozdja. Grozdje zraste na 4 ha vinogradov, ki se nahajajo okoli kmetije. V zadnjih letih smo zelo ponosni na večkrat z zlatimi priznanji in znakom kakovosti odlikovane hišne pijače. Ambient je odličen za prirejanje porok na prostem in teambuilding programe.
  Naročilo skupaj: 1 Obiščite trgovino prodajalca
 • Turistična kmetija TONIN logo

  Turistična kmetija TONIN

  Kmetija je odlično izhodišče za sprehode in razvajanje v naravi. Leži v majhni istrski vasici Puče, ki je znana po vodnih izvirih in po “PUČARSKI FJERI”. Če boste kmetijo obiskali poleti, se obvezno prepustite razvajanju na terasi, od koder boste imeli odličen pogled na oljčni nasad ter bližnje vasi Istre. Gostom ponujajo široko paleto domačih mesnih specialitet: pršut, salame, meso izpod peke, grdele- to je meso pečeno na trtah, doma pridelano zelenjavo in okusne džeme. Pri oblikovanju jedilnikov izhajajo iz sezonske ponudbe pridelkov in odlično poskrbijo tudi za ljubitelje brezmesnih obrokov. Ljubitelji sladkih dobrot ne smete zamuditi razvajanja s palačinkami, ki jih namesto z marmelado ponudijo s figovim nadevom. Veseli so družin z otroci, ki lahko na kmetiji uživajo v družbi domačih živali: osla Toja in Abra, nemškega ovčarja Eska, ponija Liza,…. Na voljo plezala, gugalnice, gol in žoge. Gostitelji vas bodo prijazno povabili k sodelovanju pri trgatvi ali obiranju oljk, pospravljanju sena, spravilu poljščin in veliko drugih del v vinogradu in oljčniku. Tisti, ki uživate v nekoliko drugačnih ogledih naravnih lepot, nikakor ne smete zamuditi ogleda doline Dragonje z džipom ali skrivnostnih ''skokov'' v reko Dragonjo. Gostitelji vas bodo namreč z vojaškim oldtimerjem popeljali po dolini Dragonje in bližnji okolici.
  Naročilo skupaj: 4 Obiščite trgovino prodajalca
 • Tončkov dom na Lisci logo

  Tončkov dom na Lisci

  Na posavskem biseru, 947 metrov visoki Lisci, stoji Tončkov dom,priljubljena planinska, pohodniška in izletniška postojanka. Lisca slovi po svoji čudoviti legi, saj v lepem vremenu lahko vidimo celo najvišji vrh Slovenije, Triglav, in po možnostih oddiha. Poleg tega jo brez težav obiščemo v vseh letnih časih. Dostop je mogoč peš, s kolesom, osebnim vozilom in avtobusom iz več različnih smeri, med katerimi sta najbolj znani Krakovo in Breg. Poleg doma je otroško, košarkarsko in nogometno igrišče, vzletišče za jadralne padalce in zmajarje ter prostori za piknik. 

   V Tončkovem domu je 16 sob s 45 ležišči. Prenočite lahko v eno-, dvo-, tri- ali štiriposteljnih sobah. V treh gostinskih prostorih je 90 sedežev in točilnica. Pred domom je velika terasa, na kateri lahko sprejmemo 80 gostov. Z veseljem pogostimo tudi različne zaključene družbe. 

  V stalni gostinski ponudbi so: kosila, enolončnice, postrvi, vegetarijanske jedi, jedi z žara (oglje – sobota, nedelja v poletnih mesecih),domače koline (v zimskih mesecih), domači štrudelj in domači kruh. Posebnosti naše kuhinje: gobova juha, domači ajdovi žganci, izvrstne domače pice in največja specialiteta – palačinke, ki jih ponujamo kar 21 vrst. Pohvalimo pa se lahko tudi z izvrstnim domačim čajem.

  Naročilo skupaj: 0 Obiščite trgovino prodajalca
 • Hotel Kovač logo

  Hotel Kovač

  Hotel Kovač se nahaja v vasi Osilnica in razpolaga s 28 dvoposteljnimi sobami, wellnes centrom v katerem je 20 metrski bazen, svet savn, masažni prostori. V restavraciji Petra Klepca gostom nudijo domače jedi, kruh ter sladice. Poleg hotela je gostom na voljo še tenis igrišče, paintball, gorska kolesa, lokostrelstvo, zorbing, kajak, kanu, rafting, vodeni ogledi po okolici ter drugi programi.
  Naročilo skupaj: 4 Obiščite trgovino prodajalca
 • Okrepčevalnica Zelena dolina logo

  Okrepčevalnica Zelena dolina

  Obiščite nas v prijetnem ambientu, ki vam ponuja še kaj več, kot samo dobro hrano in pijačo ter odnesite le delček tega tudi drugim, ki nas morda še ne poznajo.
  Naročilo skupaj: 1 Obiščite trgovino prodajalca
 • Posestvo Grad Prestranek logo

  Posestvo Grad Prestranek

  Nedaleč od Postojne in svetovno znane Postojnske jame, obkroženo s travniki in gozdovi, se nahaja Posestvo Grad Prestranek. Turistični del posestva predstavlja Gostilnica z apartmaji in konjeniškim centrom ter zgodovinsko pomembnim gradom Prestranek. Kmetijski del posestva se razprostira na 300 hektarjev obdelovalnih površin, usmerjen pa je v pridelavo ekološkega mleka, žit ter vzrejo goveda Nemški črni Angus.
  Naročilo skupaj: 3 Obiščite trgovino prodajalca